Amanida d’Arrachera® amb patates baby i romaní

Ingredients

  • 1/2 tassa d’oli d’oliva
  • 1/2 Kg. d’Arrachera®
  • 1/2 Kg. de patates cuites i tallades a la meitat
  • 1/4 de tassa de vinagre de vi
  • Sal i pebre negre mòlta
  • 1 enciam francesa
  • 2 tasses de fulles de rúcula
  • 1 caixa (300g) de tomàquets cherry, tallats en quadres
  • 40 g formall parmesà ratllat

Preparació

  1. Escalfar 2 cullerades d’ oli i fregir l ‘ Arrachera® per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat, tallar en quadres. Reservar.
  2. A la mateixa paella escalfar altres dues cullerades d’ oli i fregir les patates fins que prenguin color daurat.
  3. Barrejar l’ oli d’ oliva restant amb el vinagre, el romaní, sal i pebre.
  4. En una ensaladera acomodar l’enciam, la rúcula, els tomàquets, les patates i l’Arrachera®, banyar amb l’amaniment anterior i decorar amb el formatge. Servir fred.

Vídeo