Ingredients
- 1/2 tassa d’oli d’oliva
- 1/2 Kg. d’Arrachera®
- 1/2 Kg. de patates cuites i tallades a la meitat
- 1/4 de tassa de vinagre de vi
- Sal i pebre negre mòlta
- 1 enciam francesa
- 2 tasses de fulles de rúcula
- 1 caixa (300g) de tomàquets cherry, tallats en quadres
- 40 g formall parmesà ratllat
Preparació
- Escalfar 2 cullerades d’ oli i fregir l ‘ Arrachera® per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat, tallar en quadres. Reservar.
- A la mateixa paella escalfar altres dues cullerades d’ oli i fregir les patates fins que prenguin color daurat.
- Barrejar l’ oli d’ oliva restant amb el vinagre, el romaní, sal i pebre.
- En una ensaladera acomodar l’enciam, la rúcula, els tomàquets, les patates i l’Arrachera®, banyar amb l’amaniment anterior i decorar amb el formatge. Servir fred.