Ingredients
- 600 g d ‘ Arrachera®
- 3 cullerades d’ oli d’ oliva
- 1 tassa de llet de coco
- 1/3 tassa de salsa de soja
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 Llimona, la ratlladura
- 1/2 cullerada d’all en pols
- 1 cullerada de gingebre ratllat
- 1 bossa (300g) de fulles d’enciam mixt
- 1 ceba vermella, finament picada
- 2 tomàquets tallats en quadres
Preparació
- Escalfar dues cullerades d’ oli i fregir l ‘ Arrachera® per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat, tallar en tires.
- Barrejar la llet de coco amb la salsa de soja, el suc i la ratlladura de llimona, afegir l’ all, el gingebre i 1 cullerada d’ oli d’ oliva, barrejar bé i deixar reposar.
- Acomodar els enciams en plats individuals, agregar la ceba, els tomàquets i l ‘ Arrachera®, banyar amb l’ amaniment. Servir en fred.