Amanida d’Arrachera® estil Thai

Ingredients

  • 600 g d ‘ Arrachera®
  • 3 cullerades d’ oli d’ oliva
  • 1 tassa de llet de coco
  • 1/3 tassa de salsa de soja
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 Llimona, la ratlladura
  • 1/2 cullerada d’all en pols
  • 1 cullerada de gingebre ratllat
  • 1 bossa (300g) de fulles d’enciam mixt
  • 1 ceba vermella, finament picada
  • 2 tomàquets tallats en quadres

Preparació

  1. Escalfar dues cullerades d’ oli i fregir l ‘ Arrachera® per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat, tallar en tires.
  2. Barrejar la llet de coco amb la salsa de soja, el suc i la ratlladura de llimona, afegir l’ all, el gingebre i 1 cullerada d’ oli d’ oliva, barrejar bé i deixar reposar.
  3. Acomodar els enciams en plats individuals, agregar la ceba, els tomàquets i l ‘ Arrachera®, banyar amb l’ amaniment. Servir en fred.

Vídeo