Amanida d’Arrachera® amb patates baby i romaní

Arma aquesta amanida fresca d’Arrachera amb patates daurades, enciam, ruca i tomàquets cherry. La Arrachera es fregeix i es barreja amb les patates i les verdures fresques. Tot s’amaneix amb una barreja d’oli d’oliva, vinagre de vi, i es decora amb formatge parmesà ratllat per a un toc final. Un plat lleuger i ple de sabor, perfecte per gaudir fred.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • ½ tassa d’oli d’oliva
    • ½ Kg. d’Arrachera®
    • ½ Kg. de patates cuites i tallades a la meitat
    • ¼ de tassa de vinagre de vi
    • Sal i pebre negre mòlt
    • 1 enciam francès
    • 2 tasses de fulles de ruca
    • 1 caixa (300g) de tomàquets cherry, tallats a quadres
    • 40 g formatge parmesà ratllat

    Preparació

    • Escalfeu 2 cullerades d’oli i fregiu l’Arrachera® pels dos costats fins a obtenir el punt de cocció desitjat, després talleu-la a daus. Reserveu.
    • A la mateixa paella, escalfeu 2 cullerades més d’oli i fregiu les patates fins que estiguin daurades.
    • Barregeu l’oli d’oliva restant amb el vinagre, el romaní, sal i pebre.
    • En un bol d’amanida, disposeu l’enciam, la rúcula, els tomàquets, les patates i l’Arrachera®. Amaniu amb la vinagreta preparada i decoreu amb el formatge. Serviu fred.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?