Amanida d’Arrachera® estil Thai

Prepara una amanida fresca d’Arrachera amb un guarniment cremós de coco i llimona. La Arrachera es cuina i es talla a tires, després es barreja amb enciam, ceba vermella i tomàquet. El guarniment combina llet de coco, salsa de soja, llimona i gingebre per a un toc exòtic i refrescant. Ideal per servir fred i gaudir de sabors vibrants i frescos.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 600 g d’Arrachera®
    • 3 cullerades d’oli d’oliva
    • 1 tassa de llet de coco
    • 1/3 tassa de salsa de soja
    • 2 cullerades de suc de llimona
    • 1 Llimona, la ratlladura
    • ½ cullerada d’all en pols
    • 1 cullerada de gingebre ratllat
    • 1 bossa (300g) de fulles d’enciam mixt
    • 1 ceba vermella, finament picada
    • 2 tomàquets tallats en quadres

    Preparació

    • Escalfar dues cullerades d’oli i fregir l’Arrachera per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat, tallar a tires.
    • Barregeu la llet de coco amb la salsa de soja, el suc i la ratlladura de llimona, afegiu-hi l’all, el gingebre i 1 cullerada d’oli d’oliva, barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar.
    • Acomodar els enciams en plats individuals, afegir la ceba, els tomàquets i l’Arrachera®, banyar amb el guarniment. Servir en fred.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?