Arrachera® amb tallarins al pesto

Gaudeix d’aquests tallarines amb Arrachera i pesto d’alfàbrega i nous. La Arrachera es talla a daus després de fregir-se, mentre que la salsa es prepara amb alfàbrega fresca, nous, all i parmesà. Els tallarines es mesclen amb el pesto i es serveixen amb l’Arrachera. Un plat aromàtic i ple de sabor, perfecte per a qualsevol ocasió.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 600 g d’Arrachera®
    • ¼ tassa d’oli d’oliva
    • 2 alls
    • ½ de nous pecanes
    • 1 tassa d’alfàbrega fresca
    • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
    • Sal i pebre negre al gust
    • ½ kg. de tallarines

    Preparació

    • Escalfeu dues cullerades d’oli d’oliva i fregiu l’Arrachera®, per ambdós costats, talleu-les a les galledes.
    • Liquau l’oli amb l’all, la nou, l’alfàbrega, el formatge, la sal i el pebre.
    • Coure la pasta al dente, escórrer i tornar a l’olla, afegir la salsa que es va liquar, barrejar. Finalment, incorporar l’Arrachera® i servir immediatament.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?