Arrachera® amb Tapenade

Gaudeix d’una Arrachera acompanyada de salsa tapenade i arròs salvatge. L’Arrachera es cuina al gust i se serveix amb una salsa d’olives negres, tàperes, all i anxoves, preparada en un morter per aconseguir una textura rústica. Ideal per als que busquen sabors intensos i contrastos a cada mos.

    Producte

    • Vedella graella al buit congelada 1 kg

    Ingredients

    • ½ kg. d’Arrachera®
    • ½ tassa d’olives negres picades
    • 2 cullerades de tàperes picades
    • 2 dents d’all picades
    • Oli d’oliva
    • 2 filets d’anxoves picats
    • 2 tasses d´arròs salvatge

    Preparació

    • Barrejar en un morter les olives amb carenes, all, oli i amples. Retirar després d’assolir una consistència grumollosa.
    • En dues cullerades d’oli d’oliva fregiu l’Arrachera per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat.
    • Serviu-ho amb la salsa tapenade i arròs salvatge.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?