Arrachera® en salsa de formatge cabrals

Gaudeix d’aquesta Arrachera a la graella amb salsa de beixamel i formatge cabrals. La Arrachera es serveix acompanyada de rodanxes de patata assaonades, i es cobreix amb una salsa cremosa amb un toc de cabrals. Tot s’adorna amb julivert picat per a un plat reconfortant i ple de sabor.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 250 g d’Arrachera®
    • 200 ml de salsa beixamel
    • 40 g de formatge cabrals
    • 1 cullerada de julivert picat
    • 1 patata bullida pelada tallada a llesques gruixudes
    • Oli d’olivera
    • Sal i pebre negre al gust per les patates

    Preparació

    • Posem oli d’olivera a l’Arrachera® i col·loquem a la graella, la paella o la planxa ben calenta.
    • Preparem una beixamel i quan aquest encara calent li posem el formatge cabrals enfonsat, remenem perquè s’incorpori.
    • Quan l’Arrachera® tingui el punt adequat la retirem del foc i la reposem un parell de minuts embolicada amb paper alumini. Podem posar-la sencera o filetejada a contra fil.
    • Col·loquem en un plat calent juntament amb les patates, banyem l’Arrachera® amb la salsa cremosa i empolvorem el julivert picat.
    • A les patates posarem una mica d’oli i sal i pebre al gust.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?