Brotxetes d’Arrachera® en salsa de cacauet

Prepara aquestes broquetes d’Arrachera amb crema de cacauet i un toc de coco. La Arrachera es marina amb la barreja de crema de cacauet, llet de coco i cardamom, després s’enfila al costat de tomàquets cherry i ceba tendra en broquetes de bambú. Després de fregir, se serveixen amb salsa addicional i es decoren amb sèsam i cacauet. Acompanya amb arròs al vapor per a un àpat exòtic i ple de sabor.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 800 g d’Arrachera®
    • 1 tassa de mantega de cacauet
    • 2 cebes tendres
    • ½ tassa de llet de coco
    • ¼ cullerada de cardamom mòlt
    • 8 tomàquets cherry
    • 8 pinxos de bambú remullats en aigua per 10 minuts
    • 1 cullerada de llavors de Sèsam
    • ¼ de tassa de cacauet per decorar
    • 2 cullerades d’oli d’oliva

    Preparació

    • Picar les cebes tendres, tallar en quatre les cues.
    • Barrejar la crema de cacauet amb la llet de coco, el cardamom, sal i pebre.
    • Untar amb la meitat de la barreja anterior les Arracheras® i enfilar-les als escuradents de bambú juntament amb les cues de ceba tendra i el tomàquet.
    • Escalfeu 2 cullerades d’oli d’oliva i fregiu les broquetes per ambdós costats.
    • Servir amb la resta de la salsa i decorar amb el ajonjolí i el cacauet. Acompanyar amb arròs el vapor.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Comparteix aquesta recepta:

    Encara tens gana?