Entrepans d’ Arrachera®

Prepara un entrepà d’Arrachera gratinat. L’Arrachera a la graella se serveix sobre pa daurat i fregat amb all, amb tomàquet ratllat i formatge gratinat per sobre. Finalitza amb ceba caramel·litzada, orenga, i un toc d’oli d’oliva. Acompanya amb patates a la francesa i una mica de mostassa Dijon per a un toc extra de sabor.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 200 g d’Arrachera®
    • 2 llesques de pa de consistència ferma
    • 1 tomàquet ratllat
    • 1 gra d’all
    • Oli d’oliva
    • Orenga
    • Ceba caramel·litzada
    • Formatge ratllat per gratinar

    Preparació

    • Tallem o filetegem l’Arrachera® per la meitat per fer-la més prima i la col·loquem a la graella, la paella o la planxa ben calenta.
    • Recorda que no cal afegir sal o pebre ja que ja ve sacsejada.
    • Posem oli d’oliva sobre el pa i el posem a daurar uns minuts.
    • Preparem el tomàquet ratllat amb un raig d’oli i sal.
    • Quan el pa estigui daurat li freguem una dent d’all sobre la superfície per perfumar-lo i col·loquem una mica del tomàquet ratllat a sobre.
    • Quan l’Arrachera® tingui el punt adequat la retirem del foc i la reposem un parell de minuts embolicada amb paper alumini.
    • La col·loquem sobre el pa, sencera o filetejada a contra febra.
    • Posem el formatge ratllat a sobre i gratinem.
    • Quan estigui llest retirem i col·loquem a sobre les cebes caramel·litzades, l’orenga i una mica d’oli al gust.
    • Col·loquem la tapa.
    • Se serveix amb patates a la francesa i una mica de mostassa Dijon.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?