Gaudeix d’unes delicioses faixetes amb les Tires per a faixetes de boví d’Arrachera , tires de carn marinada combinades amb pebrots i cobertes amb formatge daurat i cremós en gratinar. Un plat perfecte per delectar el paladar i compartir.
Producte
Tires per faixetes de boví al buit
Ingredients
4 cullerades d’oli d’oliva
1 Kg. d’Arrachera®
1 pebrot verd, tallat a bastons
1 pebrot vermell, tallat a bastons
1 ceba vermella, tallada a bastons
2 cullerades de salsa anglesa tipus Worcestershire
Sal i pebre per assaonar
250 g de qualsevol formatge que funda, ratllat
Truites de blat de moro
Preparació
Escalfar l’oli i fregir l’Arrachera per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat, tallar a tires i reservar.
A la mateixa paella fregir els pebrots i la ceba, condimentar amb la salsa anglesa tipus Worcestershire, sal i pebre. Incorporeu-hi l’Arrachera® i cobriu-ho amb el formatge, deixeu-ho gratinar.
Servir amb tortugues de blat de moro i acompanyar amb salsa.