Faixetes d’Arrachera® amb formatge al gratí

Gaudeix d’unes delicioses faixetes amb les Tires per a faixetes de boví d’Arrachera , tires de carn marinada combinades amb pebrots i cobertes amb formatge daurat i cremós en gratinar. Un plat perfecte per delectar el paladar i compartir.

    Producte

    • Tires per faixetes de boví al buit

    Ingredients

    • 4 cullerades d’oli d’oliva
    • 1 Kg. d’Arrachera®
    • 1 pebrot verd, tallat a bastons
    • 1 pebrot vermell, tallat a bastons
    • 1 ceba vermella, tallada a bastons
    • 2 cullerades de salsa anglesa tipus Worcestershire
    • Sal i pebre per assaonar
    • 250 g de qualsevol formatge que funda, ratllat
    • Truites de blat de moro

    Preparació

    • Escalfar l’oli i fregir l’Arrachera per ambdós costats fins a obtenir el terme desitjat, tallar a tires i reservar.
    • A la mateixa paella fregir els pebrots i la ceba, condimentar amb la salsa anglesa tipus Worcestershire, sal i pebre. Incorporeu-hi l’Arrachera® i cobriu-ho amb el formatge, deixeu-ho gratinar.
    • Servir amb tortugues de blat de moro i acompanyar amb salsa.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?