Pells de patata farcides de cubells d’Arrachera®

Gaudeix d’unes patates farcides amb Arrachera i iogurt. L’Arrachera es cuina i es talla en cubs, després es barreja amb puré de patata, iogurt i cebollí per emplenar les pells de patata buides. Tot s’enforna per obtenir un mos càlid i reconfortant, ideal per compartir.

    Producte

    • Vedella graella al buit congelada 1 kg

    Ingredients

    • 2 cullerades d’oli d’oliva
    • 600 g d’Arrachera®
    • 4 patates russet, cuites al forn
    • 2 tasses de iogurt natural
    • 4 cullerades de cebollí
    • 150g de formatge Camembert en glaçons

    Preparació

    • Escalfar l’oli i fregir l’Arrachera per tots dos costats fins a obtenir el terme desitjat, retirar i tallar en quadres petits.
    • Tallar les patates a la meitat i buidar-les.
    • Barregeu el iogurt amb una mica del puré de patata, el cebollí i els cubs de formatge.
    • Omplir les pells de patata amb la barreja anterior, així com l’Arrachera®, enfornar 10 minuts i servir.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?