Pinxos d’ Arrachera® i alvocat

Delecta’t amb unes broquetes d’Arrachera i alvocat. L’Arrachera es fregeix en oli d’oliva i es talla en cubs, enfilada en broquetes amb xampinyons rostits, coriandre fresc i alvocat cremós. Una recepta senzilla i saborosa, perfecta per acompanyar amb olives verdes i gaudir amb salsa fresca.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • ½ kg. d’Arrachera®
    • 2 cullerades d’oli d’oliva
    • Mantega
    • 2 cullerades de coriandre picat
    • 7 xampinyons llescats i rostits
    • 1 alvocat

    Preparació

    • Escalfar l’oli i fregir l’Arrachera per tots dos costats fins a obtenir el terme desitjat. Tallar a cubs.
    • Sobre cada llesca de pa untar una mica de mantega, col·locar un xampinyó, una mica de coriandre, una galleda d’Arrachera® i acabar amb l’alvocat. Fixar amb un martell. Sacsejar amb sal i pebre. Col·locar en un plató rectangular.
    • Acompanyar amb olives verdes.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?