Pizza de Arrachera®

Delecta’t amb aquesta pizza d’Arrachera amb ruca i alfàbrega. L’Arrachera es segella i talla a tires, després es col·loca sobre una base de pizza amb salsa, mozzarella i tomàquets cherry. Després de coure, s’afegeix ruca, alfàbrega i un toc de peperoncí. Ideal per a un àpat amb sabors frescos i picants.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 2 cullerades d’oli d’oliva
    • ½ Kg. d’Arrachera®
    • 1 escorça de pizza
    • ½ tassa de salsa per a pizza
    • 200 g de formatge mozzarella ratllat
    • 6 tomàquets cherry portats per la meitat
    • ½ tassa de ruca
    • 2 cullerades de salsa Tabasco
    • ½ tassa de fulles d’alfàbrega
    • Peperoncí al gust

    Preparació

    • Preescalfar forn a 200 ºC.
    • Escalfar l’oli i segellar l’Arrachera per ambdós costats, tallar a tires a contra fil i reservar.
    • En una xarola de forn col·loqueu la base per a pizza, unteu-la amb la salsa i cobriu-la amb el formatge. Enfornar per 20 minuts o fins que la pasta estigui cruixent, decorar amb el tomàquet, l’arúgula, l’alfàbrega i l’Arrachera®. Espolsar amb el peperoncino i servir.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?