Rotllos d’Arrachera® farcits de verdures mixtes

Gaudeix d’aquests rotllets d’Arrachera farcits de verdures fresques. La Arrachera es lamina, s’omple amb pastanaga, carbassó i pebrot, s’enrotlla i es fregeix en mantega fins a daurar-se. Se serveixen amb una cremosa salsa de pebrots vermells i nata, acompanyats de puré de patata. Un plat senzill i deliciós, ideal per a un àpat complet i saborós.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 800 g d’Arrachera®
    • 2 pastanagues cuinades pelades i tallades a bastons
    • 2 carbassons tallats a bastons
    • 1 pebrot vermell tallat a bastons
    • 2 cullerades de mantega
    • 1 tassa de nata per cuinar
    • 1 llauna (340 g) pebrots rostits dolços
    • Sal i pebre negre al gust

    Preparació

    • Tallar l’Arrachera® per fer làmines més primes i col·locar en un extrem de l’escalopa les verdures, salpebrar, enrotllar i assegurar amb un escuradents.
    • Escalfar la mantega i fregir els rotllets per ambdós costats.
    • A part liquar la nata amb el pebrot morró, sal i pebre.
    • Servir sobre els rotllos i acompanyar amb puré de patata.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?