Sofrit d’Arrachera a la llimona®

Proveu aquesta Arrachera amb verdures saltejades i un toc cítric de llimona. La Arrachera es fregeix al gust i s’acompanya de brots de soja, bròquil i cebetes saltejades. S’hi incorpora una barreja de llimona, salsa de soja, xerès i gingebre, tot bullit lleugerament perquè els sabors s’integrin. Un plat ple de frescor i aromes intenses.

    Producte

    • Vedella graella al buit refrigerada 1 kg

    Ingredients

    • 800 g d’Arrachera®
    • 4 cullerades d’oli d’oliva
    • 2 tasses de brots de soja
    • 4 cebes tendres, picades incloent la cua
    • 1 Kg. de lliures de bròquil picat en florets
    • ½ tassa de suc de llimona
    • Ratlladura de llimona
    • ¼ tassa de salsa de soja
    • 3 cullerades de xerès
    • 2 cullerades de gingebre ratllat

    Preparació

    • En 4 cullerades d’oli fregiu l’Arrachera® i retireu-ho. A l’oli restant salteu el germinat, les cebes i el bròquil.
    • Barrejar el suc de llimona amb la ratlladura, la soja, el xerès i el gingebre; incorporar a les verdures, així com l’Arrachera®, deixar bullir dos minuts i servir calent.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?