Tostadites de blat de moro d’ Arrachera® amb balsàmic

Gaudeix d’unes torradetes de blat de moro amb Arrachera i ceba balsàmica. L’Arrachera s’assaona i cuina, després es col·loca sobre torrades amb guacamole, tomàquet i enciam romana. Finalment, s’hi afegeix una cobertura de ceba saltada amb vinagre balsàmic, que complementa amb el toc àcid. Perfectes per compartir i assaborir.

    Producte

    • Vedella graella al buit congelada 1 kg

    Ingredients

    • 2 cullerades d’oli d’oliva
    • 800 g d’Arrachera®
    • 8 torrades de blat de moro
    • 2 alvocats (per a guacamole)
    • Sal i pebre negre mòlt
    • 2 cullerades de vinagre balsàmic
    • 2 cullerades de salsa Tabasco
    • 2 llesques de tomàquet
    • 1 enciam roman

    Preparació

    • Escalfar l’oli i fregir l’Arrachera per tots dos costats fins a obtenir el terme desitjat. Tallar a les galledes i reservar.
    • Unteu les torrades amb el puré d’alvocat, col·loqueu-hi 1 llesca de tomàquet sobre cadascuna, assaoneu-ho amb sal, pebre, el vinagre i la salsa Tabasco, acomodeu l’Arrachera® i serviu-la sobre fulles d’enciam.
    1

    Producte utilitzat en aquesta recepta:

    Encara tens gana?